Jeg er (filo)Sofie

Jeg er en meget tænkende type – ikke at jeg er stille, for jeg snakker ofte som et vandfald, når jeg har gang i gode solide samtaler med folk. Men jeg tænker over alt, konstant tankemylder og masser af overvejelser om, hvad meningen med alting er – og hvordan jeg får det bedste ud af alting.

Lidt fakta:

  • Jeg er 32 år.
  • Gift med Philip i maj 2019 – og kærester med ham i evigheder forinden (12-13 år).
  • Mor til min elskede Laura, der fylder 3 år i februar 2020.
  • Gravid med tvillinger (to drenge), som har termin i starten af maj 2020.
  • Bor i dejlige Virum.

Jeg elsker at skrive. At skrive er én af de ting, der kan spores længst tilbage i forhold til at “være mig”. Min store fascination af bøger og historiefortælling som helt lille barn, gav mig tidligt mod på at lave egne bøger, skrive historier og lege forlægger (altså “udgive” mine bøger og tegneserier med hæfteklammer osv. i en alder af nok 6-7 år).

Jeg ser mig selv som en slags skrive- og bognørd. Allerhelst vil jeg nemlig gerne både have tekst, bøger, redigering og skriftlig udfoldelse i både mit arbejdsliv og privatliv. Jeg er i bogbranchen, når jeg ikke lige er på barsel – og i mit privatliv er dét at skrive én af de bedste og vigtigste måder for mig at komme af med tanker og filosofier.

Gennem mine fingre – enten i notesbøger eller digitalt – får jeg afløb for mit inderste. Det er derfor, jeg nu forsøger mig med denne blog. For jeg vil gerne samle tankerne om at være mor, snart til hele tre dejlige rollinger, men også om, hvordan jeg forbinder nye roller og indsigter med de ting, jeg i lang tid har forbundet med at “være mig”.

Jeg ville elske at være (blive?) mere kreativ i forhold til at tegne, male eller designe. I mange år har fotografi og skrivning dog været mine primære kreative hobbyer og udtryksformer, jeg kan forsvinde væk med. Det vil jeg gerne bibeholde i livet som mor og mere!

SAMSUNG CSC
Scroll til toppen