Mine filosofier

Foto: Sofie Dahl

En tænksom type som mig har måske ikke alt for godt af at være sengeliggende på næsten fuldtid. Tankemylder og kaotisk hjerne er i hvert fald et direkte resultat af den situation, at jeg nu er sygemeldt pga. graviditetsgener i denne tvillingegraviditet, som ellers går fint.

Nu vil jeg forsøge at skrive mig lidt ud af de mange tanker, der drøner rundt i hovedet på mig for tiden. Måske bliver det læseværdigt. Måske bliver det blot et opbevaringssted for mit mylder af tanker – og så er det også helt okay.

Jeg vil forsøge mig med noget af det, mange bloggere, mødre og mennesker prøver kræfter med i disse tider: At skrive lidt om hverdagen, familielivet, livet som forældre og måske et drys hverdagsmagi. Jeg har altid været en tænker. En type med mange indre forestillinger om livet – og forestillinger om, hvem jeg er og gerne vil være. Det har altid i mit hoved gået under “mine filosofier”, fordi navnet Sofie altid har forbundet mig med ordet filosofi – dels tanker om de helt store spørgsmål (liv og død) og dels tanker om de bittesmå usynlige spor, jeg hver dag sætter.

Så nu springer jeg ud i at nedfælde disse filosofier. At få dem ud gennem fingrene og ind på skærmen er første skridt til at bearbejde og forstå de mange tanker. Så hermed et forsøg på at finde hoved og hale på mit tankemylder.

Rediger eller slet det og begynd så at blogge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen